Joep Vossebeld ©

 1. Landscape Works with Piet Oudolf and LOLA

  In Search of Sharawadgi

  ..

  In Search of Sharawadgi laat de ideeën en dromen zien van Piet Oudolf en LOLA Landscape Architects. Piet Oudolf is Nederlands’ bekendste tuinontwerper en realiseerde wereldberoemde projecten, zoals de High Line in New York. 

  Dit boek neemt de lezer mee op reis en toont de transformatie van publieke tuinen en landschappen van over de hele wereld. Van de High Line in New York, de tuinen van Hauser & Wirth in Somerset, het Dwaalsterpark in Tytsjerk naar de Leisure Lane in Parkstad. Maak kennis met het ultieme visioen van Piet Oudolf en LOLA voor de toekomst: een wereldbos tegen de opwarming van de aarde. Een droom die kan beginnen in ieders tuin, klein of groot. 

  Op reis worden we vergezeld door kunstenaars Joseph Beuys, Kie Ellens, Anne Geene, Giuseppe Licari, Geert Mul, Darcy Neven, Vijai Patchineelam & Adrijana Gvozdenovic en Sanne Vaassen. Daarmee presenteert dit boek een bijzonder perspectief op zowel de praktijk van het landschapsontwerp als op grotere vraagstukken zoals klimaatopwarming en de werking van de natuur op onze gezondheid.  Auteurs Fabian de Kloe / Peter Veenstra / Joep Vossebeld
  Uitgever nai010 / SCHUNCK
  Jaar 2021
  Design Fraser Muggeridge Studio / Sam Jacob
  Omslag Softcover
  Taal Engels
  Pagina's 192
  Formaat 21 x 30 cm

  .

  Verkrijgbaar via Nai010